Ihonhoito

Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen ja laajaan apteekkikosmetiikan valikoimaamme, joka sisältää arvostettuja brändituotteita.

AcoACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneuden- ja iho-ongelmien hoitoon sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi Acolla on omat tuotteet myös intiimihygieniaan ja puhtauteen. Tuotesarjan omat kotisivut »

AveneAvène

Erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle tarkoitetut Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avene-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avene tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia, ei komedogeenisiä (ei mustapäitä aiheuttavia) sekä testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Tuotesarjan omat kotisivut »

EucerinEucerin

Eucerin sisältää sekä kasvojenhoitotuotteita että perusvoiteita, pesutuotteita ja muita henkilökohtaisen hygienian tuotteita. Kaikki Eucerin -tuotteet on testattu kliinisesti ja erikoisalueena ovatkin herkän ja hyvin herkän ihon hoitotuotteet. Sarjassa on sekä hajustamattomia että miedosti hajustettuja tuotteita. Suomessa Eucerin on hyvin edustettuna mm. erityyppisille ihoille tarkoitetuilla kasvojenhoitotuotteilla, pesutuotteilla ja se on markkinajohtaja aurinkotuotteilla. Viime vuosina on panostettu myös perusvoiteiden kehittämiseen. Tuotesarjan omat kotisivut »

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä kasvojen että koko vartalon hoitoon. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia, eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Favoran tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista. Tuotesarjan omat kotisivut »

La_roche_posayLa Roche-Posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija. Tuotteet sisältävät rauhoittavaa ja antioksidanttista La Roche-Posay -thermal lähdevettä. Tuotteiden lähtökohtana ovat ihotautilääkäreiden tarpeet ja vaatimukset tuotteille. Sen vuoksi La Roche-Posay’n kolme pääperiaatetta ovat turvallisuus, tehokkuus ja yksinkertaisuus. Tuotesarjan omat kotisivut »

Vichy

Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Tuotesarjan omat kotisivut »

WidmerLouis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet kehitetään Louis Widmerin omissa laboratorioissa – tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteiden valmistustapa mahdollistaa valmistuksen ilman bakteereita, minkä ansiosta tuotteet sisältävät minimimäärän säilöntäaineita. Luis Widmer -tuotteet edustavat korkeinta mahdollista laatua, niillä on optimaalinen vaikutus ja ne ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina. Tuotesarjan omat kotisivut »

v10_plusV 10 Plus

V 10 Plus -ihonhoitoseerumeiden takana on ajatus siitä, että jokaisen iho voi näyttää kauniilta, ja että jokaiseen iho-ongelmaan löytyy apua. V 10 Plus -seerumit on kehitetty vastaamaan 10 yleisimpään iho-ongelmaan. Seerumeissa käytetyt raaka-aineet on valittu halutun lopputuloksen mukaan. Esimerkiksi ärtyneelle tai tulehtuneelle iholle suunnattu V 10 Plus Lakritsi Seerumi sisältää lakritsan juuresta eristettyä lakritsiuutetta, koska sillä on tulehdusta parantava vaikutus.  Tuotesarjan omat kotisivut »